Leasen van van fitnessapparatuur

Als uitbater van een fitnessstudio heb je allerlei apparatuur nodig om je klanten een perfecte sportervaring te bieden. Bovendien moet je je voortdurend aanpassen aan de huidige concurrentie. Het maakt niet uit of je een fitnessstudio inricht (start-up) of je bestaande studio uitbreidt met de nieuwste apparatuur, voor de aanschaf moet je fitnessapparatuur financieren.

Zoals bekend is de klant koning en overleef je de concurrentie alleen als je altijd aanwezig bent volgens moderne richtlijnen.

Naast de klassieke trainingsapparaten voor amateurs en professionals zijn deze fitnessapparaten erg populair:

Loopbanden in alle variaties

Roeimachines

Cross trainers

Fitnessapparatuur voor het bovenlichaam

Krachtapparatuur met halterschijven

Vrije gewichten

Kabeltrekkers

Halterbanken

Met dit portfolio van apparatuur wordt aan alle wensen van klanten voldaan . Maar hoe kun je een   fitnesstoestel leasen?

Fitnesstoestel leasen als echt alternatief

Zodra je als ondernemer fitnessapparatuur wilt financieren, kan leasen ook een optie zijn. Omdat de fitnessbranche constant in beweging is, moet je blijven investeren om het contact niet te verliezen. Krijg een concurrentievoordeel met moderne apparatuur en voortdurend nieuwe trends in sport en fitness.

fitnesstoestel leasen?is een interessante financieringsmethoden om het eigen vermogen te behouden en de eigen liquiditeit te behouden.

Vanwege de vele aanbieders van fitnesstoestel leasen dient je de voorwaarden van de aanbieders eens nader te bekijken. Wil je de apparaten kopen of retourneren na afloop van het contract? Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende contractmodellen mogelijk. Fitnessapparatuur financieren via leasecontracten is in ieder geval een goede optie !

Fitnesstoestel leasen – dit zijn de voordelen

Als een echt alternatief voor eigen vermogen, lenen en zelfs financieren via eigen vermogen, heeft het leasen van fitnessapparatuur de volgende voordelen:

  • Aanschaf van up-to-date en moderne fitnessapparatuur en verbetering van het eigen vermogen.
  • Leasingtarieven kunnen worden verantwoord en vallen onder de bedrijfskosten.
  • Dit geeft zelfs aanleiding tot bepaalde fiscale voordelen.
  • Verder heb je diverse leasemogelijkheden (zelfs tot aan de complete koop) ter beschikking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *