Uitbreiding van je sportschool

Zit jij in de kluts met je sportschool omdat je niet genoeg klanten meer hebt? Of gaat het juist zo goed dat je te veel klanten hebt en niet genoeg ruimte? Allebei zijn problematisch omdat je niet maximaal profiteert. Als je meer klanten nodig hebt loop je gevaar dat je dicht moet omdat je geen inkomen meer hebt. Dat is heel stressvol dus er zit heel veel druk achter. Je kan ervoor kiezen om je bedrijf te verkleinen zodat je minder kosten maakt. Je kan besparen dus op allemaal dingen. Maar je kan ook een strategische zet maken. Een strategische bedrijfseigenaar kiest er namelijk ook soms voor om te investeren wanneer het slecht gaat. Dus je kan er voor kiezen om juist te gaan Fitnessapparatuur leasen. Als je meer hebt om aan te bieden heb je ook een grote kans dat er meer klanten getrokken zijn. Deze keuze moet je goed afwegen want je wilt jezelf niet in de schulden werken.

Te veel mensen

Het andere probleem is dat je dus teveel klanten hebt. Hiervoor is het ook handig om te gaan Fitnessapparatuur leasen. Want misschien lijkt het wel als iets goeds om ‘te veel’ klanten te hebben maar eigenlijk is dat helemaal niet best. Als mensen namelijk geen goed gebruik kunnen maken van de apparaten omdat het te druk is dan worden ze ontevreden. Een ontevreden klant is drie keer zo luid als een tevreden klant.

Slechte referenties

Dus als ze niet blij zijn met jullie diensten dan gaan ze niet alleen hun eigen abonnement opzeggen maar zullen ze anderen ook tegenhouden van een abonnement halen. Hetzelfde geld voor het verminderen van het aantal mensen die er in mag. Want als je klanten nooit het tijdslot kunnen boeken die je wilt zullen ze ook heel erg ontevreden zijn. Dus het is beter om je sportschool uit te breiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *